Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged

Gewone prijs € 49,99
Prijs voor Belfius : € 39,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged

WE HEBBEN HET WEER GEDAAN! 

Als je dacht dat het eerste hoofdstuk geweldig was, maak je dan laar vast want we gaan je wegblazen met ongelooflijke nieuwe functies! 

 

MEER WIELEN VOOR JE PLEZIER 

Eerst en vooral: maak plaats op je virtuele plank, want je hebt toegang tot meer dan 130 voertuigen en nog meer variëteiten! Ja, niet alleen Hot Wheels™ Originals, maar ook Hot Wheels™ Monster Trucks en voertuigen uit de entertainmentwereld. Nu kun je ook op motoren en ATV's rijden, elk met hun eigen unieke racestijl om elk circuit op de meest strategische manier aan te pakken! Een gloednieuw systeem bepaalt de categorie van de voertuigen, die je kunt upgraden met de speciale vaardigheidsboom die hun prestaties direct beïnvloedt. Kijk hoe je auto onstuitbaar wordt!  

 

NIEUWE THUISPLAATSEN 

Of het nu de achtertuin van een huis in de buitenwijken is of een minigolfbaan in een dorp in het Wilde Westen, je circuits zullen worden omringd door de meest verbluffende omgevingen! Ontdek 5 gloednieuwe locaties, beheers hun geheimen en je zult je zowel daar als op het podium thuis voelen. Nieuwe terreinen zijn een andere fantastische nieuwigheid die je races nog spannender en uitdagender zullen maken. Gras, zand en meer hebben direct invloed op de besturing van het voertuig - iets om rekening mee te houden als je je wagen kiest. Strategie speelt nu een nog grotere rol! 

 

LAAT JE MOVES ZIEN 

Voordat je je tegenstanders imponeert met een grote overwinning, laat je ze sprakeloos achter met waanzinnige nieuwe moves! Naast Drift en Boost kun je nu ook pronken met je Lateral Dash en Single of Double Jump. Gebruik ze verstandig en op het juiste moment om tegen je rivalen aan te botsen en ze van de baan te schoppen... of gewoon om die hindernissen te ontwijken! En met de nieuwe sprongen kun je het verkeer voorblijven en ook nieuwe geheime sluiproutes vinden! 

 

PRECIES ZOALS JIJ HET WILT 

Ben jij een waaghals die van elke race pure adrenaline maakt? Of ben je het type dat graag zijn grenzen opzoekt? Zei je "fan van enorme crashes"? Nou, HOT WHEELS UNLEASHED 2 - Turbocharged™ brengt dat allemaal en nog veel meer. Verschillende speltypen voor wat "plezier" voor jou betekent, zowel offline als online. 

 

 

 

LAAT JE CREATIVITEIT DE VRIJE LOOP! 

De meest geprezen editors zijn terug! Maak de baan van je dromen met de krachtige Track Editor, of gebruik de beste creaties uit de community! 

En natuurlijk vragen mooie circuits om geweldige auto's. De nieuwe en verbeterde Livery Editor is wat je nodig hebt: met nieuwe tools zoals de Stickers Editor kun je patronen en vormen ontwerpen en opslaan om je meesterwerk te maken. We weten zeker dat het beste uit je verbeelding zal komen! 

 

HET IS EEN HEEL NIEUW VERHAAL 

Letterlijk. De nieuwe campagnemodus bevat een gloednieuw en origineel verhaalgedreven avontuur! De stad wordt aangevallen en alleen jij kunt haar redden van de wezens. Hoe? Simpel - door spannende races en uitdagingen te winnen! Oké, zo makkelijk zal het niet zijn... maar spannend zal het zeker zijn! Dus maak je klaar om niet alleen een winnaar te zijn, maar een echte held! 

 

 

De PURE FIRE Edition bevat : 

  • Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged spel 
  • Diecast voertuig ‘Twin Mill’ 
  • Rust & Fast Pack DLC Code (extra voertuigen - Mod Rod and FusionBusta™) 
  • Unstoppables Pack DLC Code (extra voertuigen - F1 Racer and Sand Burner™) 
  • Speed Kings Pack DLC Code (extra voertuigen - Impavido 1™ and Electro Silhouette™) 
  • Just a Scratch Pack DLC Code (extra voertuigen - Speed Bump™ and Sudden Stop™)